Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

Η ναυτιλιακή εταιρεία Fast Ferries

Η ναυτιλιακή εταιρεία Fast Ferries

Η εταιρεία Fast Ferries ιδρύθηκε το 1989 προκειμένου να παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, κάτι που σύμφωνα με τη φιλοσοφία της μεταφράζεται σε ασφαλές, γρήγορο και άνετο ταξίδι.

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο “Θεολόγος Π.” 
Έχει χωρητικότητα 4.138 κόρων ολικής χωρητικότητας. Έχει μήκος 118 μέτρα και πλάτος 21 μέτρα, ενώ διαθέτει δύο καταστρώματα και ένα, τεραστίων διαστάσεων, γκαράζ

Η Fast Ferries βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης επιδιώκοντας – εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες - να επενδύσει σε νέα σύγχρονη τεχνολογία. Καμιά τεχνολογία όμως δεν μπορεί να προσφέρει λύσεις αν δε συνοδεύεται από υψηλή τεχνογνωσία. Για το λόγο αυτό η εταιρεία επενδύει εξίσου και σε στελέχη υψηλού επιπέδου.


Καράβι Θεολόγος Π.

Στη διάρκεια του 2007 η Fast Ferries δρομολόγησε στη γραμμή Ραφήνα, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, ένα σύγχρονο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο, το «Θεολόγος Π.».
Πρόκειται για ένα σύγχρονο πλοίο το οποίο αναβάθμισε σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες στη συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή.
Το όραμα και ο στόχος της διοίκησης της εταιρείας είναι να καταστήσει το όνομα Fast Ferries  συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ασφάλειας, της άνεσης και της ταχύτητας.

 

Για το λόγο αυτό έχει ήδη πραγματοποιήσει επενδύσεις, πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δεδομένα, στο τομέα της ενδιαίτησης των επιβατών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Η συνεχής βελτίωση της τεχνογνωσίας στη δια θαλάσσης μεταφορά ανθρώπων, οχημάτων και φορτίων είναι μια διαδικασία που ακολουθείται πιστά στη «Fast Ferries» και εξυπηρετεί απόλυτα το 
όραμα αυτό


ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ  Fast Ferries

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα