Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Η ναυτιλιακή εταιρεία LANE SEA LINES

Η ναυτιλιακή εταιρεία LANE SEA LINES

Το Αρχιπέλαγος το Αιγαίο μας είναι μια μοναδικότητα . Με τo πλοίο μας, Βιτσεντζος Κορνάρος συνεχίζοντας την παραδοσιακή ακτοπλοΐα σας φέρνουμε κοντά στους ονειρεμένους νησιωτικούς τόπους.
Το Αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο, οι θάλασσες των ονείρων , οι καλοσυνάτοι νησιώτες, τα δρομάκια με τους καφενέδες και την ελληνική ψυχή , είναι τα δικά μας λιμάνια . Σε αυτούς τους τόπους που αγαπούμε εκεί που γεννηθήκαμε, εκεί σας ταξιδεύουμε , με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Μήκος129 μ,
πλάτος 20μ
Ταχύτητα 18 Knots
Ιπποδύναμη 14.500 hp
Επιβάτες 1.103, κρεβάτια 400
Οχήματα 280 ΙΧ
Πτερύγια ευστάθειας
Το πλοίο διαθέτει, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, εστιατόρια, self service, bar-cafe, open bar, mini market, TV-video, αναρρωτήριο, tourist information desk.


Για τα άτομα μεαναπηρίες παρέχονται όλες οι διευκολύνσεις για ένα άνετο ταξίδι: Αναβατόριο, κυλιόμενη κλίμακα, σημάνσεις και πληροφοριακά στοιχεία στην γραφή Braille,αυτοδυναμίακίνησης στους χώρους του πλοίου ,μετάδοση αναγγελιών με οπτικοακουστικά μέσα ,θέσεις ασφάλισης αμαξιδίων σε όλους τους χώρους παραμονής , καθορισμός μελώνπληρώματος για παροχή βοήθειας κατά την παραμονή στο πλοίο αλλά και σεπερίπτωση ανάγκης.
ISM Ασφαλής Διαχείριση Ε/Γ-Ο/Γ Πλοίων
Η ΛΑΝΕείναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τις διατάξεις της Διεθνούς Σύμβασης για τηνΑσφάλεια της Ανθρώπινης Ζωής στη Θάλασσα 1974, όπως τροποποιήθηκε και του Κανονισμού3051/95 Ε.Κ. για την Ασφαλή Διαχείριση των Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων.


ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ LANE SEA LINES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα