Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Η ναυτιλιακή εταιρεία ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΛΑΙΝΣ - lefkimmi lines

Η ναυτιλιακή εταιρεία ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΛΑΙΝΣ είναι Ελληνική εταιρεία ΛΕΥΚΙΜΜΙΩΤΙΚΩΝ συμφερόντων και δραστηριοποιείται στην εξυπηρέτηση ακτοπλοϊκών γραμμών εσωτερικού και συγκεκριμένα στη γραμμή ΛΕΥΚΙΜΜΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.
Το Ε/Γ – Ο/Γ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Σήμερα εξυπηρετεί τη γραμμή ΛΕΥΚΙΜΜΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ με το πλοίο Ε/Γ – Ο/Γ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ με σκοπό την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά καθώς και τη συνεχή εξυπηρέτηση επιβατών και οχημάτων.

Το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ – Ο/Γ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ αναχωρεί καθημερινά συνεχώς και συγκεκριμένες ώρες, προσφέροντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που περιλαμβάνει καθαρούς χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, χαρίζοντας στους επιβάτες ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι.

Το Ε/Γ – Ο/Γ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ στο λιμάνι της Λευκίμμης


Πλοίο ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από Λευκιμμιώτες με αποτέλεσμα όλες οι ενέργειες της να γίνονται με σκοπό τη συνεχή και καθημερινή εξυπηρέτηση των αναγκών της Λευκίμμης και της Νότιας Κέρκυρας.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΛΑΙΝΣ, Πρόεδρος είναι ο κ. Κουρής Νικ. Δημήτριος ,ένας άνθρωπος που ζεί και δραστηριοποιήτε στή Λευκίμμη.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί την ανάγκη να συμβάλει η εταιρεία σε μία γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης της Λευκίμμης, προσφέροντας ασφαλή Ναυσιπλοϊα από και προς τη Λευκίμμη.

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΛΑΙΝΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα