Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

NOVA ferries

Η ναυτιλιακή εταιρία Nova Ferries είναι μια μικρή ναυτιλιακή με δυο Ferry Boat το F/B ΦΟΙΒΟΣ  και το νεότευκτο F/B ΦΑΙΔΡΑ

Η εταιρεία μας Βρανάκης Κωνσταντίνος Ε.Ε είναι γενικός αντιπρόσωπος της ναυτιλιακής εταιρείας Nova Ferries στην Αίγινα.

Η Nova Ferries με τα F/B ΦΟΙΒΟΣ και το νεοτευκτο F/B ΦΑΙΔΡΑ τα πιο σύγχρονα και πολυτελεί πλοία των ακτοπλοϊκών γραμμών του Σαρωνικού, συνδέει το νησι της Αίγινα απο τα λιμανια της Αιγινας και της Σουβαλας με τον Πειραιά καθημερινά με τοπικά δρομολόγια και σας προσφέρει ένα άνετο και γρήγορο ταξίδι!Ferry Boat ΦΑΙΔΡΑ


Το πρακτορείο μας βρίσκεται στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας στην είσοδο της προβλήτας των ferry boats και στο λιμανι της Σουβαλας διατηρουμε υποπρακτορειο. Μέσω του online συστήματος έκδοσης εισιτηρίων σας παρέχουμε την δυνατότητα να εκδίδετε άμεσα και έγκαιρα τα εισιτήρια σας για τις ημερομηνίες και ώρες που επιθυμείτε.

Καθιερώσαμε πρώτοι τις τηλεφωνικές κρατήσεις για τα ΙΧ αυτοκίνητα έτσι ώστε να σας εξασφαλίζουμε την σίγουρη και χωρίς ταλαιπωρία επιστροφή σας από την Αίγινα τα σαββατοκύριακα και της ημέρες με αυξημένη κίνηση.

Προσφέρουμε ειδικές τιμές σε σχολεία, συλλόγους, ομάδες και γκρουπ. Ειδικά για τα γκρουπ το γραφείο μας οργανώνει τις εκδρομές σας στην Αίγινα παρέχοντας σας πούλμαν και ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές.

Δραστηριότητες:
Πρακτορεύσεις πλοίων Αίγινας
Έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Αίγινας
Κρατήσεις θέσεων οχημάτων
Ενοικιάσεις πούλμαν στην Αίγινα
Κρατήσεις ξενοδοχείων στην Αίγινα
Ειδικές τιμές για σχολεία , συλλόγους, ομάδες, Group


Ferry Boat ΦΑΙΔΡΑ

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ  NOVA ferries

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα