Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Ventouris Sea lines

Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρία Ventouris Sea lines έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1987 και ιδρύθηκε από τον κύριο Ευάγγελο Κ. Βεντούρη23 χρόνια προσφοράς στην Ελληνική Ακτοπλοΐα

Η Ventouris Sea Lines ιδρύθηκε το 1987 από τον Ευάγγελο Κ. Βεντούρη, μέλος της οικογένειας Βεντούρη, μιας οικογένειας με μακρά και πλούσια παράδοση στο χώρο της ακτοπλοΐας.

Τα 23 τελευταία χρόνια, η εταιρεία καλύπτει τις συγκοινωνιακές ανάγκες των επισκεπτών, αλλά και των κατοίκων των Κυκλάδων, με τακτικά δρομολόγια.Σήμερα η Ventouris Sea Lines συνδέει την Κύθνο, τη Σέριφο, τη Σίφνο, την Κίμωλο, τη Μήλο, τη Φολέγανδρο, τη Σίκινο, την Ίο και τη Θήρα με τον Πειραιά, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, με το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
Τόσο το έμπειρο πλήρωμα, όσο και τα στελέχη της εταιρείας, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να προσφέρουν εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε κάθε ταξιδιώτη.

Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που, εδώ και τόσα χρόνια, η Ventouris Sea Lines είναι..."ένα με το Αιγαίο", καθώς έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των επιβατών και έχει ταυτιστεί με το .."Καλό ταξίδι!"

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ  Ventouris Sea lines

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα