Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Οι Προσφορές της ΑΝΕΚ LINES

Προσφορές της ΑΝΕΚ LINES για Πειραιάς-Χανιά Πειραιάς-Χανιά Πειραιάς-Χανιά
ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Για Κυκλάδες (ειδικά Σύρος-Νάξος)

3+1 Δωρεάν
Χορηγείται 1 εισιτήριο δωρεάν σε 4κλινη Καμπίνα. 


Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της έκπτωσης είναι να ταξιδεύουν 4 άτομα στην ίδια 4κλινη καμπίνα με ενιαίο κωδικό κράτησης.
Το 4ο εισιτήριο χορηγείται δωρεάν εφόσον δύο εισιτήρια έχουν εκδοθεί με ακέραιο ναύλο.
Στην περίπτωση που οι υπόλοιποι επιβάτες δικαιούνται έκπτωση, το Δωρεάν εισιτήριο χορηγείται σε αυτόν με την μεγαλύτερη έκπτωση.
Εάν, ένας επιβάτης δικαιούται έκπτωση, το Δωρεάν εισιτήριο χορηγείται σε αυτόν.
Ισχύει και η έκπτωση επιστροφής 20% στα ακέραια εισιτήρια. 
Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτός ο εντοπισμός μιας προσφοράς, επικοινωνείτε με το 13855, για άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ 

50% έκπτωση στους πολύτεκνους
* Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη θεωρημένου βιβλιαρίου ταυτότητος πολυτέκνων. Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις θέσεις. 

Παιδιά 50% έκπτωση στα παιδιά 5 έως 10 ετών.
* Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις θέσεις.

Παιδιά κάτω των 5 ετών.
 
Παιδιά κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν στην οικονομική θέση κατ' επιλογή γονέα ή κηδεμόνα δικαιούνται ανά δύο μία κλίνη. 
Παιδιά κάτω των 5 ετών δικαιούνται 50% έκπτωση με δικαίωμα κλίνης.
* Στην οικονομική θέση κατ' επιλογή γονέα ή κηδεμόνα δικαιούνται ανά δύο μία κλίνη. 


Φοιτητές 50% έκπτωση σε φοιτητές-σπουδαστές ΑΕΙ, ΕΑΠ, ΤΕΙ, ΑΕΝ και ΚΕΣΕΝ.
* Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας. Ισχύει στην οικονομική θέση από 01/09 κάθε έτους έως 30/06 του επόμενου.

Στρατιωτικοί Ειδικές Εκπτώσεις
50% Έκπτωση για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης
* Ισχύει σε όλες τις θέσεις 50% έκπτωση στους συνταξιούχους ΝΑΤ και στον δικαιούχο που αναγράφεται στην ταυτότητα.
* Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις θέσεις.

20% Έκπτωση στους κατόχους δελτίων κοινωνικού τουρισμού Εργατικής Εστίας/ΟΓΑ.
Ισχύει όλο το χρόνο εκτός Ιούλιο & Αύγουστο
* Ισχύει στην οικονομική θέση 50% Έκπτωση στο ναύλο της δεύτερης κλίνης για αποκλειστική χρήση δίκλινης καμπίνας.

50% έκπτωση στους μόνιμους κατοίκους νησιών κάτω των 3.100 κατοίκων από και προς τον τόπο κατοικίας τους. ( με την επίδειξη Α.Δ.Τ. για την ταυτοπροσωπία ).
Η μόνιμη κατοικία αποδεικνύεται με βεβαίωση από τον οικείο δήμο ή κοινότητα και περιλαμβάνει όνομα, επώνυμο ,Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ. του μόνιμου κατοίκου.
* Η έκπτωση ισχύει σε οικονομική θέση.

50% έκπτωση στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Οπλίτες (στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες)των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Ε.Ε. ταξιδεύοντας ιδιωτικώς.
Η έκπτωση παρέχεται με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας και δεν επεκτείνεται επί των αυτοκινήτων και των αποσκευών (Α.Ν.295/68 ΦΕΚ 38 Α΄22-2-68)
Η έκπτωση χορηγείται ανάλογα το βαθμό, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις για τους ταξιδεύοντες για υπηρεσιακούς λόγους. 100% έκπτωση στους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, Ελλ. Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος.
* Η έκπτωση ισχύει σε διακεκριμένη θέση και χορηγείται κλίνη κατά προτεραιότητα.

100% έκπτωση στο προσωπικό Λιμενικού Σώματος: Αξ/κοι, Ανθ/στες, Υπαξ/κοι, Λ/Φ με την επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας. Η έκπτωση χορηγείται ανάλογα το βαθμό, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις για τους ταξιδεύοντες για υπηρεσιακούς λόγους.

100% έκπτωση στα οχήματα Υ.Ε.Ν. και Λιμενικού Σώματος.

100% έκπτωση στους συνταξιούχους Αξ/κους και Ανθ/στες με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας συνταξιούχου και σε συνταξιούχους Αρχικελευστές με την επίδειξη υπηρεσιακής βεβαίωσης. Η έκπτωση χορηγείται ανάλογα το βαθμό, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις για τους ταξιδεύοντες για υπηρεσιακούς λόγους.

100% έκπτωση στους Δόκιμους Αξιωματικούς, Υ/Ξ και Λ/Φ του Λ.Σ όταν μετακινούνται ομαδικά και μέχρι 50 άτομα ανά πλοίο για εκπαιδευτικούς λόγους. Η έκπτωση χορηγείται ανάλογα το βαθμό, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις για τους ταξιδεύοντες για υπηρεσιακούς λόγους.

100% έκπτωση στο προσωπικό πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων Υ.Ε.Ν. (εν ενεργεία και συνταξιούχοι) και πολιτικό προσωπικό των Ν.Π.Δ.Δ. εποπτευόμενων από το Υ.Ε.Ν. με την επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας ή υπηρεσιακής βεβαίωσης για τους συνταξιούχους. Η έκπτωση χορηγείται ανάλογα το βαθμό, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις για τους ταξιδεύοντες για υπηρεσιακούς λόγους.

50% έκπτωση στους Συντάκτες επαρχιακού τύπου νήσων μετακινούμενοι εντός του νομού τους ή από Πειραιά (με την επίδειξη της δημοσιογραφικής ταυτότητας της Ενώσεως). * Η έκπτωση ισχύει σε οικονομική θέση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα