Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Η ANEK LINES στη διεθνή επαγγελματική τουριστική έκθεση TTG Incontri

Η ANEK LINES στη διεθνή επαγγελματική τουριστική έκθεση TTG Incontri. Η ANEK LINES απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις με την παρουσία της στη διεθνή επαγγελματική τουριστική έκθεση TTG Incontri, που διεξήχθη στο Rimini της Ιταλίας από τις 22 έως 24 Οκτωβρίου. Πλήθος επαγγελματιών του τουρισμού έδωσαν το παρών στην μεγαλύτερη και πιο σημαντική επαγγελματική έκθεση στην Ιταλία που διεξάγεται για 47η χρονιά και σημείωσε φέτος αύξηση επισκεψιμότητας κατά 20%.

Περισσότεροι από 270 τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν το εντυπωσιακό περίπτερο της ANEK LINES, που ξεχώριζε ανάμεσα στα υπόλοιπα χάρη στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και τη φιλόξενη ατμόσφαιρά του. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα πακέτα προσφορών που παρέχει η εταιρεία αλλά και να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τα στελέχη της ANEK LINES που βρίσκονταν στην έκθεση.

Πιο συγκεκριμένα η ANEK LINES παρουσίασε το σύνολο των τουριστικών προτάσεων που προσφέρει, αναδεικνύοντας το εύρος των επιλογών υψηλών προδιαγραφών και των βραβευμένων υπηρεσιών που παρέχει στο επιβατικό κοινό. Παράλληλα, η θυγατρική ANEK LINES ITALIA παρουσίασε ολοκληρωμένες προτάσεις τουριστικών επιλογών από την Ιταλία προς την Ελλάδα.

Με στόχο τη βέλτιστη προβολή των υπηρεσιών και των τουριστικών προτάσεών της η ANEK LINES είναι συνεπής στα ραντεβού της με τις μεγάλες επαγγελματικές εκθέσεις διεθνώς, προβάλλοντας όχι μόνο τη δική της δραστηριότητα αλλά και προάγοντας τον ελληνικό και τον κρητικό τουρισμό ευρύτερα μέσα από την παρουσία της.
 

Η ANEK LINES απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις με την παρουσία της στη διεθνή επαγγελματική τουριστική έκθεση TTG Incontri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα