Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη απογοήτευση επικρατει στην παγκόσμια ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα

Μεγάλη απογοήτευση επικρατει στην παγκόσμια ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα απο τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του "Λιμενικού Σώματος" και την αντιμετώπιση της ναυτιλίας μας περίπου ως...ακτοπλοϊας. Οταν μιλάμε για την ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ που αποφέρει τεράστια έσοδα στον κρατικό προϋπολογισμό και είναι ο ΠΙΟ ισχυρός αναπτυξιακός βραχίονας της πατρίδας μας.

Η Ναυτιλία (η ποντοπόρος) άλλωστε είναι και η ελπίδα της αναπτυξιακής προσπάθειας της χώρας, μαζι με την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, του θαλάσσιου τουρισμού, των μαρινών και της αλιείας. Για άλλη μια φορά η ελπίδα για την Ελλαδα, μπορεί να ερθει και έρχεται απο την...θάλασσα. ΕΚΕΙ είμαστε ΠΙΟ ισχυροί αληθινά και απο τις ΗΠΑ και απο την Κίνα και απο οποιονδήποτε άλλο. Το περίεργο είναι οτι ορισμένοι πειραματίζονται με το... "εργαλείο" αυτό επειδή όπως σε κάθε "σώμα" και "διοίκηση" του δημοσίου η διαφθορά ζει και βασιλεύει. Οι έλληνες επιχειρηματίες της ναυτιλίας θέλουν το one ston shop που είχαν ΟΛΑ τα χρόνια και γι αυτό πρόκοψαν. Δεν περίμεναν να το...ανακαλύψουν σήμερα! Τωρα που πάνε να το ανακαλύψουν οι...άλλοι, το...χάνουν αυτοι απο επικίνδυνους πειραματισμούς εδω και 15 μήνες ορισμένων που είτε είναι άσχετοι είτε είναι καλαμοκαβαλάρηδες.
Η Ναυτιλία ΑΠΑΙΤΕΙ γρήγορες αποφάσεις, 24 ωρες το 24ωρο και με ποιούς "θα συνεννοείται". Αυτες τις εποχές ΔΕΝ χρειάζονται άλλοι πειραματισμοί.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα