Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Louis Cruises: Αναδείχθηκε καλύτερη εταιρεία της χρονιάς για την επιβατηγό ναυτιλία

Louis Cruises: Αναδείχθηκε καλύτερη εταιρεία της χρονιάς για την επιβατηγό ναυτιλία.H καλύτερη εταιρεία της χρονιάς για την επιβατηγό ναυτιλία για το 2010 αναδείχθηκε η Louis Cruises στον κορυφαίο θεσμό των ναυτιλιακών βραβείων που διοργανώνει κάθε χρόνο η Lloyd’s List στην Ελλάδα στην Αθήνα. Τη λαμπρή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Θαλασσίων υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης καθώς και πολλές προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού και ναυτιλιακού χώρου. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Λούης Λοΐζου, Εκτελεστικός Σύμβουλος του Ομίλου Louis εκ μέρους του Εκτελεστικού Προέδρου κου Κωστάκη Λοΐζου και των 8,500 εργαζομένων στον Όμιλο.

Ο κ. Λούης Λοΐζου αφού εξέφρασε χαρά και ικανοποίηση για αυτή την τιμητική διάκριση, τόνισε ότι το βραβείο αποτελεί μια εξαιρετική συγκυρία καθώς συμπίπτει με τον εορτασμό των 75 χρόνων του Ομίλου και ταυτόχρονα 55 χρόνων επιτυχούς πορείας στην Ελλάδα Αναφερόμενος στην δύσκολη κατάσταση της Ελλάδας, ο κος Λοΐζου, επισήμανε το ευοίωνο μέλλον που ο Όμιλος διαβλέπει για τον ελληνικό τουρισμό και ιδιαίτερα για την κρουαζιέρα και προέτρεψε όλους να πιστέψουν σ’ αυτό και να εργαστούν σκληρά προς την κατεύθυνση καθιέρωσης της Ελλάδας στην κορυφαία θέση στον παγκόσμιο χάρτη κρουαζιέρας.


Ο κ.Λοϊζος πρότεινε όπως η κυβέρνηση, οι φορείς, οι εφοπλιστές και τα σωματεία καθώς και όλοι εμπλεκόμενοι, να συζητήσουν εξαντλητικά το ζήτημα και να συντονίσουν τις ενέργειές τους, «προκειμένου η Ελλάδα να γίνει ο αναμφισβήτητα Νο1 προορισμός κρουαζιέρας στην Ευρώπη με τεράστια οικονομικά οφέλη για την οικονομία και τη χώρα γενικότερα». Ο Όμιλος Louis είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους στην περιοχή της Μεσογείου. Με παράδοση 75 ετών στο χώρο του τουρισμού, ο Όμιλος Louis διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”.

Ο Όμιλος Louis διαθέτει επίσης 10 κρουαζιερόπλοια από τα οποία τα δύο είναι ναυλωμένα στην Αγγλική Thomson Cruises (που ανήκει στον Όμιλο της TUI). Τέσσερα από τα πλοία της Louis εκτελούν κρουαζιέρες από τον Πειραιά, τρία από τη Γένοβα/Μασσαλία και ένα από την Κύπρο. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, ο Όμιλος Louis προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε χιλιάδες επισκέπτες. Π. Τσιριγώτης
© 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα