Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Τα ίδια Παντελάκη  μου τα ίδια Παντελή μου. Απεργία αποφάσισαν τα περισσότερα εργατικά σωματεία των ναυτικών  για μετά τις 20 Ιουλίου 2011. Σιγά μην αφήνανε την ευκαιρία να πάει χαμένη και μέσα στη ντάλα του καλοκαιριού να θαυμάσουμε και πάλι όπως και πέρσι σκηνές άπειρου κάλους και ομορφιάς και να δυσφημιστεί η χώρα και ο τουρισμός της, σε μια περίοδο που όλοι παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους και να κρατήσουν τον τουρισμό στην Ελλάδα τουλάχιστον στα περσινά επίπεδα.

Όλοι έχουν τα δίκια τους, και οι εργαζόμενοι ναυτικοί για την ομολογούμενος δύσκολη δουλειά που κάνουν, και οι εφοπλιστές που προσπαθούν να κρατήσουν σε ζωή την εταιρία τους λόγο της οικονομικής κρίσης που βιώνει όλος ο κόσμος και όχι μόνο ο ένας η ο άλλος.

Όμως το είχα πει και πέρσι ότι αν κάτι πάει καλά στην Ελλάδα είναι ο Ελληνικός τουρισμός και η Ελληνική Ναυτιλία,  που έχουν τα πρωτεία  σε όλο τον κόσμο, είναι αμαρτία λοιπόν να δυσφημίζονται αυτοί οι δυο κλάδοι που αν χάσουν τα πρωτεία που έχουν αυτή την στιγμή σε όλο τον κόσμο, μετά η Ελλαδίτσα θα γίνει Αγελαδίτσα που από το πολύ άρμεγμα απεβίωσε

Επιβάλετε και από τους μεν και από του δε να βρεθεί λύση, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, όλα τα μέσα ενημέρωσις από όλο τον κόσμο έχουν τα φώτα τους πάνω στην Ελλάδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, μη γίνουμε λοιπόν ακόμα μια φορά ρεζίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα