Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών Hellenic Seaways

Τώρα η Hellenic Seaways σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις με τη νέα προσφορά μας του εισιτηρίου πολλαπλών διαδρομών. Τι είναι το εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών; Το εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών είναι ένα πακέτο ορισμένου αριθμού εισιτηρίων επιβατών με συγκεκριμένο λιμάνι αναχώρησης και επιστροφής το οποίο πωλείται με έκπτωση και ισχύει αποκλειστικά για τη διαδρομή που αρχικά επιλέγει ο επιβάτης και συνδέεται με την ατομική ηλεκτρονική κάρτα πελάτη του προγράμματος Bonus Miles της Hellenic Seaways μέσω του οποίου οι πελάτες ανταμοίβονται με δωρεάν εισιτήρια εφόσον συμπληρώσουν συνολικά 1000 μίλια από τα ταξίδια που πραγματοποιούν. Τι κερδίζετε με την προαγορά εισιτηρίου πολλαπλών διαδρομών; Με την αγορά των συγκεκριμένων πακέτων εισιτηρίων που προσφέρουμε κερδίζετε έκπτωση από 10% έως και 20% επι της ισχύουσας τιμής του εισιτηρίου απλής διαδρομής. Τα πακέτα εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών που προσφέρουμε είναι τα εξής: Πακέτο 40 εισιτηρίων [20 εισιτήρια Αναχώρησης(Aller) και 20 εισιτήρια επιστροφής(Retour) με έκπτωση 20 % επι της ισχύουσας τιμής του εισιτηρίου απλής διαδρομής.] Πακέτο 20 εισιτηρίων [10 εισιτήρια Αναχώρησης(Aller) και 10 εισιτήρια επιστροφής(Retour) με έκπτωση 10 % επι της ισχύουσας τιμής του εισιτηρίου απλής διαδρομής.] Τα παραπάνω εισιτήρια χρησιμοποιούνται μόνο για τις διαδρομές αναχώρησης και επιστροφής οι οποίες έχουν επιλεγεί από τον επιβάτη. 

 Πώς θα προμηθευτείτε το εισιτήριο σας πολλαπλών διαδρομών; Προκειμένου να κάνουμε την προσφορά μας ακόμη πιο αποδοτική και λειτουργική για τους επιβάτες μας, χρησιμοποιούμε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό σύγχρονο σύστημα έκδοσης και διαχείρισης των εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά από την εταιρεία μας ειδικά για τους πελάτες μας. · Για την αγορά των εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών πρέπει να απευθυνθείτε στα κεντρικά γραφεία της Hellenic Seaways Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, Πειραιάς τηλ. 210 41 99 100. · Με την αγορά ενός εκ των δύο εκπτωτικών πακέτων εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών παραλαμβάνετε την ατομική σας κάρτα μέλους του Loyalty Club της Hellenic Seaways με την οποία αυτομάτως εντάσσεσθε και στο πρόγραμμα Bonus Miles ώστε με την συμπλήρωση ταξιδίων 1000 μιλίων να απολαμβάνετε επιπλέον έκπτωση 10% επι του Συνολικού Ναύλου των εισιτηρίων σας. 

Πώς θα ταξιδεύετε κάνοντας χρήση του εκπτωτικού πακέτου εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών; · Βήμα 1: Για την έκδοση εκπτωτικών εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών πρέπει να επιδεικνύετε την ατομική σας κάρτα Bonus Miles (Τα σημεία έκδοσης των εισιτηρίων είναι τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Seaways Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη 185 31 Πειραιάς και τα κεντρικά Λιμενικά πρακτορεία). Σημειώσατε ότι πρέπει απαραιτήτως να κάνετε κράτηση θέσης για το δρομολόγιο που επιθυμείτε. Επίσης είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι η διαδρομή που θα επιλέξετε πρέπει να είναι ίδια με τη διαδρομή του εκπτωτικού πακέτου εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών που έχετε ήδη αγοράσει, ώστε να ισχύσει η έκπτωση. · Βήμα 2 : Η επιβίβασή σας στο πλοίο γίνεται μόνο με το σχετικό εισιτήριο που θα έχετε παραλάβει. Πως θα ενημερώνεστε για τον αριθμό των υπολοίπων εκπτωτικών εισιτηρίων σας; Από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας (210 41 99 100), από τα κεντρικά γραφεία της Hellenic Seaways Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, Πειραιάς και από τα κεντρικά Λιμενικά πρακτορεία. Πηγή του Άρθρου Hellenic Seaways

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα