Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΕΚ LINES: ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ


 Χανιά  24/09/2013 Η ΑΝΕΚ LINES ανανεώνει την υποστήριξή της στον Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ για δεύτερη χρονιά χορηγώντας τη χανιώτικη ομάδα, η οποία θα εμφανίζεται και τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Super League με το λογότυπο της ΑΝΕΚ στο πίσω μέρος της φανέλας της.

Στην εκδήλωση παρουσίασης των νέων εμφανίσεων του ΠΛΑΤΑΝΙΑ που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στα Χανιά και φιλοξενήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  ΠΑΕ Πλατανιάς κ. Στέλιος Βαρουξάκης εξήρε την συμβολή όλων προκειμένου η Χανιώτικη ομάδα να αγωνίζεται και φέτος, για δεύτερη διαδοχική περίοδο, στη Super League.
Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κος Γιώργος Κατσανεβάκης συνεχάρη τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τη Διοίκηση για την συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλουν για να συνεχίσει ο Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ την ανοδική του πορεία. Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον  ΠΛΑΤΑΝΙΑ, τόνισε ότι στα μάτια όχι μόνο των Κρητών αλλά και όλων των Ελλήνων έχει πλέον αναγνωριστεί σαν σύμβολο δύναμης, θέλησης, σκληρής δουλειάς, επιμονής και προσήλωσης στο στόχο της ευγενούς άμιλλας και της ανάδειξης του φίλαθλου πνεύματος.

Από την πλευρά του, ο Α' Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES κος Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, εξέφρασε την πίστη της εταιρείας στις δυνατότητες της χανιώτικης ομάδας και συμπλήρωσε ότι είναι τιμή και χαρά για την ΑΝΕΚ να συμπορεύεται με τους παίκτες του ΠΛΑΤΑΝΙΑ σ’ αυτή τη σπουδαία διαδρομή. Ο κος Πρωτοπαπαδάκης έκλεισε εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι και φέτος “καλοτάξιδη” θα είναι η πορεία  του ΠΛΑΤΑΝΙΑ στο πρωτάθλημα .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να ανεβαίνουν στο βήμα και να επιδεικνύουν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, που απέσπασαν κολακευτικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους.


Για την ΑΝΕΚ LINES οι προσπάθειες και τα επιτεύγματα του Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ αποτελούν ένα πανελλαδικό παράδειγμα προς μίμηση, που δίνει ελπίδα για το αύριο του αθλητισμού στη χώρα μας. 

1 σχόλιο:

 1. «Executive Diploma in Shipping» στο CARIERRA Γλυφάδας!

  Το Carierra Business & Computing School (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «ΔΥΟ»), φορέας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με περισσότερα από 30 χρόνια πείρας στην ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση, σε συνεργασία με το London Center of Management, απευθύνεται σε όσους εργάζονται -ή επιθυμούν να εργαστούν- σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον με διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές, όπως είναι ο κλάδος των Ναυτιλιακών, προσφέροντας το ετήσιο πιστοποιημένο πρόγραμμα «Executive Diploma in Shipping».

  Τo Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΔΥΟ» CARIERRA στη Γλυφάδα, φέρει σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα το κύρος και την αξιοπιστία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, παρέχοντας σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να καταρτιστούν ή να μετεκπαιδευτούν, τις εξής δυνατότητες:
  • Να βελτιώσουν την ικανότητα προσαρμογής τους στις νέες, άκρως ανταγωνιστικές, συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά εργασίας
  • Να αναβαθμίσουν και να εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και δεξιότητες
  • Να επαναπροσανατολίσουν το ενδιαφέρον τους αναφορικά με το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν, ιδιαίτερα όσοι πλήττονται από την ανεργία ή βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο στη σταδιοδρομία τους

  Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές:

  CARΙΕRRA (ΚΔΒΜ2) –ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ
  Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου
  (Στάση Καράγιωργα-4η Στάση από το ΜΕΤΡΟ Ελληνικού προς Γλυφάδα )
  Τηλ. 2109640117 – 2109606008
  www.carierra.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα