Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Το πλοίο Αριάδνη της Hellenic Seaways

Το πλοίο Αριάδνη ανήκει στο στόλο της Hellenic Seaways. και κάνει το στο δρομολόγιο για Χίο και Μυτιλήνη. Το πλοίο Αριάδνη είναι Επιβατηγό - Οχηματαγωγό. Η πρώτη του ναυπήγηση έγινε στην Ιαπωνία το 1996 και η μετασκευή του στην Ελλάδα, το  2007. Το  μήκος του είναι 196,00 μέτρα με το πλάτος του να φτάνει τα 27,00 μέτρα και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι  27,5 κόμβους. Η χωρητικότητα του αριθμείται στους 1.845 επιβάτες και στα 560 οχήματα. Ακόμα στο πλοίο, υπάρχουν 145 Καμπίνες με 459 κλίνες.

Άνετο, μεγάλο πλοίο με πεντακάθαρους χώρους. Οι ευρύχωρες καμπίνες του και οι αναπαυτικές αριθμημένες θέσεις κάνουν το ταξίδι για τη Χίο και Μυτιλήνη αξέχαστο. Η ισορροπία του δε είναι αξιοθαύμαστη καθώς δεν παρατηρήσαμε να κουνηθεί έστω μία φορά, ενώ ο κλιματισμός του είναι ακριβώς στο κατάλληλο επίπεδο σε όλους τους χώρους του πλοίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξυπηρέτηση του πληρώματος είναι άψογη, από την στιγμή που θα σε καθοδηγήσουν να βάλεις το αμάξι σου στο γκαράζ, μέχρι το τέλος του ταξιδιού σου. Ας μην ξεχάσουμε επίσης ότι οι φίλοι της τεχνολογίας δεν θα μείνουν απογοητευμένοι καθώς το πλοίο προσφέρει άφθονη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους περισσότερους χώρους εντός του πλοίου.
Τέλος να σας πούμε,  ότι στα πολλά bar του πλοίου θα βρείτε τα πάντα για τις ανάγκες σας, καφέ, νερό, σφολιάτες και σάντουιτς, γλυκά κλπ.
Τα karavia.net ταξίδεψαν για Χίο με το πλοίο Αριάδνη και σας παρουσιάζουν αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα