Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Hellenic Seaways

H βασίλισσα της Ελληνικής ναυτιλίας
Η «Hellenic Seaways» έκανε την εμφάνιση της πριν δεκαπέντε περίπου χρόνια, αλλάζοντας για πάντα τα δεδομένα των ακτοπλοϊκών εταιριών, της Ελληνικής ναυτιλίας.

Σήμερα διαθέτει στόλο με εικοσιένα συμβατικά και ταχύπλοα πλοία, φτάνοντας σε τριάντα οχτώ προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, παρέχοντας στους επιβάτες που την προτιμούν, το πιο τελειοποιημένο πακέτο των εν πλω τουριστικών υπηρεσιών. 
Το Πλοίο Αριάδνη στη Χίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά 

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της, με τη εγκάρδια φιλική στάση του -στην οποία προστίθεται και ο επαγγελματισμός-, το υψηλό ήθος, η υπευθυνότητα και η άμεση ανταπόκριση, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες ξενοδοχειακού τύπου υποδομές που διαθέτουν όλα τα πλοία της εταιρίας, το υπερπολυτελές άνετο κλίμα, την εκλεκτή ποιότητα των ποτών και των εδεσμάτων, τα οποία σερβίρονται στα καφέ και τα εστιατόρια του υπερσύγχρονου στόλου της, μετατρέπουν το ταξίδι σας σε μία μοναδική εμπειρία. 


Κύριο μέλημα της εταιρίας, από τον πρώτο χρόνο ίδρυσης της μέχρι και σήμερα, είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας χαρακτηρισμένη από μία ιδιαίτερα ευγενική συμπεριφορά των υπαλλήλων της, και συνδυασμένη με την τήρηση υψηλών επιπέδων ασφαλείας της λειτουργίας των πλοίων, έχοντας ως κύριο γνώμονα, τόσο τη προστασία της ζωής πληρώματος και επιβατών, όσο και τη προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος. 

Ο στόλος της αποτελείται από εννιά συμβατικά πλοία ( Νήσος Χίος, Νήσος Μύκονος, Αριάδνη, Νήσος Ρόδος, Εξπρές Πήγασος, Εξπρές Σκιάθος, Ποσειδών Ελλάς, Άρτεμις και Απόλλων Ελλάς.) τα οποία φθάνουν σε περισσότερα από εικοσιπέντε λιμάνια, συντελώντας έτσι σημαντικά τόσο στη τουριστική κίνηση, όσο και στον ανεφοδιασμό των νησιών μας. 
Το Πλοίο Αριάδνη  στο λιμάνι της Χίου 

Διαθέτει ακόμα τρία Flying Dolphins (Flying Dolphin 17, 18 και 19) επιβατηγά ταχύπλοα, τα οποία προσφέρουν ένα πραγματικά γρήγορο ταξίδι στους επιβάτες που θέλουν να επισκεφτούν τα νησιά του Σαρωνικού. 

Στο στόλο της ανήκουν και πέντε Flyingcat (Flyingcat1,3,4,5 και 6) ταχύπλοα τύπου καταμαράν τα οποία παρέχουν ένα άνετο, γρήγορο και πολυτελές ταξίδι στους επιβάτες που θέλουν να επισκεφθούν τις Κυκλάδες, τις Σποράδες ή τα νησιά του Σαρωνικού. 

Τέλος, κόσμημα αυτού του ιδιαίτερου στόλου αποτελούν τα τέσσερα Highspeed (Highspeed 4,5,6 και Wind), τα οποία αποτελούν κάτι εντελώς πρωτοποριακό στο τομέα της εξυπηρέτησης των επιβατών, όσων αφορά την ασφάλεια και την πολυτέλεια κατά την διάρκεια του ταξιδιού, αλλά και την ταχύτητα, αφού μειώνουν το χρόνο μεταφοράς κατά το ήμισυ. 

Εκτός από τις αμέτρητες μαρτυρίες επιβατών, που προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν τα πλοία της «Hellenic Seaways», και έμειναν τόσο ευχαριστημένοι ώστε να ταξιδεύουν μόνο με αυτή και να τη συστήνουν ανεπιφύλακτα και στους γνωστούς τους, τόσο τα πιστοποιητικά όσο και τα βραβεία που έχει καταφέρει να αποσπάσει, τη κατατάσσουν, χωρίς το παραμικρό ίχνος υπερβολής, στη κορυφή της πυραμίδας των Ελληνικών ναυτιλιακών εταιριών.

Συγκεκριμένα η «Hellenic Seaways» κέρδισε το 2014 το βραβείο «PASSENGER LINE OF THE YEAR 2014», ως καλύτερη Ακτοπλοϊκή Εταιρία της Χρονιάς στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2014, που απονέμει η Lloyd's List, βάσει των εξαιρετικών επιδόσεων αλλά και των καινοτόμων υπηρεσιών που παρέχει στο επιβατικό κοινό. Διαθέτει πιστοποίηση «GREEN STAR» του Ιταλικού Νηογνώμονα RINA, για τη πλήρη προσαρμογή σε όλους τους απαιτούμενους κανονισμούς για τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος. 

Το βραβείο απονεμήθηκε το 2006 στο "Νήσος Μύκονος" και το 2008 στο "Νήσος Χίος". Άλλη μία σημαντική πιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει η «Hellenic Seaways» στους επιβάτες της, είναι αυτή που απέσπασε από το διεθνή φορέα LLOYD'S REGISTER QUALITY ASSURANCE κατά ISO 9001 : 2008. Κατέχει ακόμα Πιστοποίηση της LLOYD'S REGISTER για την εγκατάσταση και εφαρμογή του συστήματος ασφαλείας HACCP, στην αποθήκευση, την επεξεργασία και το σερβίρισμα τροφίμων και ποτών, εφόσον εξασφαλίζεται ένα υψηλό επιπέδο υγιεινής. 
Πλοίο Αριάδνη 

 Άλλη μία απόδειξη της ποιότητας, της συγκεκριμένης εταιρίας, είναι ότι είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών. Το 2006 Το "Νήσος Μύκονος" της «Hellenic Seaways» βραβεύτηκε από τη LLOYD'S LIST, ως το καλύτερο πλοίο της χρονιάς, ενώ την ίδια διάκριση κατέκτησε την αμέσως επόμενη χρονιά, το πλοίο «Νήσος Χίος». Το 2000 κατάφερε να πάρει πιστοποίηση ασφάλειας ISM (International Safety Management Code) η οποία βρίσκεται ακόμα σε ισχύ, και για την εταιρία και για το στόλο της. Το 2002 απονεμήθηκε στην εταιρία η πιστοποίηση ‘CERTIFICATE OF QUALITY TRAINING», ως προς το αντικείμενο της Videotel Marine International, για την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης του πληρώματος της. 

Η Hellenic Seaways διαθέτει πιστοποίηση σύμφωνα με τον ISPS Code για την πρόληψη έκνομων ενεργειών, στα πλοία της. Το 2007 απέσπασε το Βραβείο Τουριστικής Επιχείρησης, για τον καθοριστικό ρόλο της, στην αναβάθμιση και στην περαιτέρω ανάπτυξη της Ελληνικής Ακτοπλοΐας και των θαλάσσιων μεταφορών ,στον ευρύτερο νησιωτικό χώρο. 
Πλοίο Αριάδνη 
Την ίδια χρονιά βραβεύτηκε από τη LLOYD'S LIST ως η καλύτερη εταιρία για την Επιβατηγό Ναυτιλία. Η Hellenic Seaways διακρίθηκε τόσο το 2005 όσο και το 2007 μεταξύ άλλων εταιριών στο διαγωνισμό "SUPERBRANDS" και βραβεύτηκε ως «Κορυφαία Επωνυμία της Ελληνικής Αγοράς». Τέλος έχει λάβει πιστοποίηση από το διεθνή φορέα LLOYD'S REGISTER κατά EN ISO 14001 : 2004 για την εφαρμογή του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης, τόσο στα πλοία της όσο και στις εταιρικές εγκαταστάσεις ξηράς. 

 Όλες αυτές οι πληροφορίες λοιπόν, οδηγούν στην κυρίαρχη άποψη που θεωρεί τη «Hellenic Seaways» ως νούμερο ένα επιλογή ελληνικής ναυτιλιακής εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα