Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Hellenic Seaways – Πρώτη και με Διαφορά!


Η Hellenic Seaways βραβεύτηκε ως η καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρία της χώρας, στα βραβεία Greek Shipping Awards 2014, που διοργανώνει και απονέμει η Lloyd' s List. Η Hellenic Seaways είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, που καλύπτει περισσότερα από 31 λιμάνια σε όλο το Αιγαίο.

Η βράβευση της Hellenic Seaways έρχεται ως επισφράγιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας την τελευταία χρονιά  αλλά και της έμφασης που δίνει η εταιρεία στην ποιότητα, στις καινοτόμες υπηρεσίες και την αξιοπιστία προς το επιβατικό κοινό. Τα τελευταία χρόνια, παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται ο κλάδος της ακτοπλοΐας στην Ελλάδα, η Hellenic Seaways επέμεινε στη στρατηγική της βελτίωσης των υπηρεσιών της, επανασχεδιάζοντας τις γραμμές και προσθέτοντας νέα δρομολόγια ειδικά προς την άγονη γραμμή των Κυκλάδων, που αύξησαν τη λειτουργική της κερδοφορία, αλλά βοήθησαν σημαντικά και στην αρτιότερη εξυπηρέτηση των επιβατών. 

Σκοπός της εταιρείας όπως δηλώθηκε ήταν η «στήριξη μέσω των νέων δρομολογίων όχι μόνο του τουρισμού της Ελλάδας αλλά και των τοπικών οικονομιών των προορισμών αυτών και αναδιάρθρωσης διοικητικών λειτουργιών: μέσω της βελτιστοποίησης διαδικασιών, υιοθέτησης νέων τεχνολογιών και εξορθολογισμού σημαντικών δαπανών».

Με τα νέα δρομολόγια επιτυγχάνεται η σύνδεση των Κυκλάδων με την Ικαρία και τη Σάμο, επιτυγχάνεται η σύνδεση της Πάτμου με τη Μύκονο και το Βόρειο Αιγαίο, η οποία ενισχύεται με δύο επιπλέον προσεγγίσεις από τον Πειραιά. Επιπλέον, εκτελούνται 5 προσεγγίσεις την εβδομάδα στο Βαθύ της Σάμου, 7 προσεγγίσεις στον Εύδηλο Ικαρίας, 3 προσεγγίσεις στους Φούρνους και στο Καρλόβασι.

Μετά τη βράβευση της η Hellenic Seaways, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της υπηρεσία του κοινού, ανακοίνωσε ότι διπλασιάζεται η χωρητικότητα σε επιβάτες και τριπλασιάζεται σε οχήματα και μοτοσυκλέτες.
Μια ακόμα καινοτομία της εταιρείας ήταν η εφαρμογή του «έξυπνου» ηλεκτρονικού εισιτήριου προκειμένου η διαδικασία της κράτησης να είναι εύκολη και γρήγορη για τον επιβάτη.

Κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση δρομολογίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα