Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Aegean Speed Lines

Ταξιδέψτε οικονομικά με την Aegean Speed Lines Η «Aegean Speed Lines» ιδρύθηκε το 2005 και αποτέλεσε τη πρώτη εταιρία, στα χρόνια της Ελληνικής ακτοπλοΐας, η οποία στο πλαίσιο της απελευθέρωσης των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών της χώρας μας, ναύλωσε πλοίο με κοινοτική σημαία (SPEEDRUNNER I).

Μόλις πέντε περίπου έτη μετά την ίδρυση της, η εταιρία κερδίζει τιμητική διάκριση από τους Lloyds List, όπου χαρακτηρίζεται ως «Καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρείας της χρονιάς» για τη δέσμευση, τη προσήλωση και την αφοσίωση της, στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Σήμερα στο στόλο της εταιρίας ανήκουν τρία υπερσύγχρονα ταχύπλοα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, τα: SPEEDRUNNER ΙΙ, SPEEDRUNNER IΙΙ, SPEEDRUNNER IV, τα οποία πληρούν κορυφαίες προδιαγραφές άνεσης, ποιότητας και ασφάλειας.

Τα πλοία της «Aegean Speed Lines» διενεργούν δρομολόγια που ξεκινούν από το Πειραιά με κατεύθυνση ονειρεμένους προορισμούς όπως η Σέριφος, η Σίφνος, η Μήλος, η Κίμωλος, η Φολέγανδρος, η Σύρος, η Τήνος, η Μύκονος, η Ίος, η Θήρα, η Σικίνος, η Πάρος και η Νάξος. Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρίας, είναι η μέριμνα για τη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιβατών καθώς και η ανάπτυξη των Ελληνικών νησιών. Με κύριο γνώμονα αυτή τη σκέψη, επιδιώκεται η προσφορά ποιοτικών και οικονομικών λύσεων μεταφοράς επιβατών, η οποία θεωρείται καταλυτική, για την ανάπτυξη και την ευημερία των κατοίκων των νησιών. Οι κεφαλές της εταιρίας μπαίνουν στη θέση του σύγχρονου επιβάτη, ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις ανάγκες του.


Εφαρμόζοντας λοιπόν αυτή τη στρατηγική, η «Aegean Speed Lines», εκτός από τα υψηλά στάνταρ ασφάλειας, άνεσης και ποιότητας που προσφέρει, δημιουργεί και οικονομικούς τρόπους μεταβίβασης των επιβατών, ώστε και να ανταποκρίνεται στη σύγχρονη, δύσκολη εποχή, και να μην στερεί την ποιότητα που άλλωστε τη χαρακτηρίζει. Στα πλαίσια αυτής της λογικής η «Aegean Speed Lines» δημιούργησε το πρόγραμμα Philoxenia Club, το οποίο είναι η επιβράβευση των ταξιδιωτών της, για την προτίμηση τους στα πλοία της και αφορά την παροχή δωρεάν εισιτηρίων, με την συμπλήρωση συγκεκριμένων πόντων.

Παρέχει ακόμα τη δυνατότητα του EarlyBooking, με το οποίο οι επιβάτες έχουν 20% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια, όταν οι εκδόσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται έως και τρεις μήνες πριν το ταξίδι. Άλλο ένα εκπτωτικό πρόγραμμα της εταιρίας είναι το ECONOMY Discount. Πρόκειται για μια νέα κατηγορία μειωμένου ναύλου, η οποία ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, στην Οικονομική Θέση, σε κάθε δρομολόγιο.

 Οι προσφορές όμως δεν σταματούν εδώ, αφού παρέχεται έκπτωση έως και 30% για τους επιβάτες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα βραδινά δρομολόγια επιστροφής της γραμμής των Δυτικών Κυκλάδων. Είστε ιδιοκτήτης μικρού ΙΧ; Μεταφέρεται το, με 30% έκπτωση με την Aegean Speed Lines! Τέλος η εταιρία, στα πλαίσια κοινωνικής ευθύνης, παρέχει έκπτωση 15% στους μόνιμους κατοίκους των Δυτικών Κυκλάδων, δωρεάν επιβίβαση σε βρέφη 0 έως 4 ετών, έκπτωση 50% σε παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών, οπλίτες, ναύτες, σμηνίτες, Πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, Συνταξιούχους NΑT, Ε.Ι.Χ.ΑΜΕΑ, καθώς και 35% έκπτωση σε φοιτητές Ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ. Δικαίως λοιπόν μπορούμε να πούμε, πως η Aegean Speed Lines, είναι η Ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία η οποία μπορεί να αφουγκράζεται όσο καμία άλλη, το παλμό της σύγχρονης, οικονομικά ασθενούς εποχής.

Κάντε κλικ εδώ για αναζήτηση δρομολογίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι ελεύθερα